Causale voetreflexogie

Causale voetreflexologie

Ik behaalde in 2007 mijn diploma als causale voetreflexologe, bij An de Mulder, de grondlegster van deze schitterende techniek. Ik  volgde daarna de specialisatie gewichtsbegeleiding en de specialisatie voor baby’s en kinderen. Ik neem jaarlijks deel aan de bijscholingen waar we onze techniek en kennis blijvend oefenen, bijschaven en uitbreiden.

Causale voetreflexologie

  • verschilt sterk van klassiek voetreflexologie. Er wordt gezocht naar diepergelegen oorzaken en verbanden en ondersteunt ons natuurlijk zelfgenezend vermogen.
  • helpt bij klachten als hoofdpijn, concentratieproblemen, slapeloosheid, vermoeidheid, stress, rugpijn, overgevoeligheid, burn-out, gewichtsproblemen, eetstoornissen, etc….

Meer info, over opleiding en gediplomeerde kan je vinden op de website: www.causalevoetreflexologie.be

Duur en kostprijs van een sessie causale voetreflexologie zijn

  • volwassenen 1u 45 min, €40
  • kinderen 45 min , €25

Bij een eerste afspraak is er een anamnese. In geval van tegenindicaties, kunnen we niet behandelen of/en is het aangewezen om je biochemisch te laten testen door een causopractor. Causopractie en causale voetreflexologie werken zeer complementair/aanvullend.
Meer info:

Kruidenbaden

Onze voeten verdienen de juiste zorg. Een voetenkruidenbad is een heerlijk moment voor jezelf of om te delen met elkaar. We gebruiken geneeskrachtige kruiden en essentiële olieën om onze voeten én handen te verwennen en te ondersteunen. Een kruidenbad is een krachtig en rustgevend ritueel.

Kostprijs van een kruidenbad: 30 min, € 15.

Voetreflexologie